Nieuws

 

Bijl & de Jong is een sterk groeiende importeur/groothandel, gespecialiseerd in slangen, koppelingen, appendages en slanghaspels.

Vanuit onze vestigingen in Emmeloord en Raamsdonksveer vinden onze producten hun weg in de industrie, landbouw, transport, scheepvaart en de voedingsmiddelenindustrie in Nederland, België en Duitsland.


Wij willen ons team in Emmeloord uitbreiden met een fulltime:

Magazijnmedewerker (m/v)

De werkzaamheden zijn divers en bestaan uit het picken en verzendklaar maken van goederen, controleren en opruimen van binnenkomende goederen en overige werkzaamheden.

Wij vragen:
- Minimaal MBO 3 werk- en denkniveau
- Flexibele werkhouding
- Technisch inzicht
- Actieve en nette presentatie naar klanten
- In bezit van rijbewijs B (BE)
- Heftruckcertificaat (of bereid om te behalen)
- Woonachtig in Emmeloord of omgeving
- Fulltime beschikbaar

Wij bieden:
- Een afwisselende baan in een team van technisch specialisten
- Goed salaris in overeenstemming met de functie
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Vacature downloaden

 

Je sollicitatie kan je tot en met 12 mei 2019 richten aan:

Bijl & de Jong b.v.

Dhr. A.T. de Jong

Postbus 355

8300 AJ  Emmeloord

Tel.: 0527 613037

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

.

SATO haspels2400 SATO Reelcraft haspel

Om snel aan de vraag van niet standaard haspels te kunnen voldoen heeft Reelcraft een uniek systeem waarbij haspels modulair kunnen worden opgebouwd.

Deze haspels worden aan de hand van uw gegevens vertaalt naar de beschikbare ontwerpen en kunnen uitgevoerd worden in een manuele of motorisch aangedreven bediening. Voor de motor kan er gekozen worden uit een elektrische, hydraulische of pneumatische uitvoering.

Ook deze haspels worden afgewerkt met een kwalitatief goede poedercoating en zijn beschikbaar tot en met 2”.

U heeft dus de mogelijkheid om binnen 2 – 3 weken een op maat gemaakte haspel te ontvangen.

Reelcraft levert hiernaast natuurlijk een uitgebreid pakket aan standaardhaspels die toepasbaar zijn in diverse industrieën zoals luchtvaart, offshore, tanktransport, scheepvaart en brandbestrijding. Uitgevoerd in staal poedercoat, rvs of aluminium en geschikt voor o.a. water, lucht, olie en gas.

 

Smartflex afzuigslang

Smartflexis een helder transparante polyurethaan afzuigslang speciaal geschikt voor de hout en granulaatverwerkende industrie, waar steeds vaker producten gevraagd worden die moeilijk ontvlambaar en/of anti-statisch zijn. De Smartflex is hier de oplossing voor en is bovendien hydrolyse en microbenbestendig en daarom toepasbaar in een vochtige of natte omgeving.

Doordat de Smartflex permanent anti-statisch is, is de slang bijzonder geschikt voor toepassing in EX zones 2014/34/EU mits de spiraal geaard wordt.

De Smartflex kan worden geleverd met wanddiktes van 0,7 mm., 1,0 mm. en 1,4 mm.

De Smartflex is niet geschikt voor levensmiddelen.

 

Download het datasheet voor meer informatie.

 

S50 catOm het kwaliteitsniveau van onze producten te blijven verbeteren, hebben wij besloten de 10.000 serie kogelkranen te vervangen door de kogelkraan S50.  

De S50 kogelkraan is een Italiaans product uit dezelfde fabriek als de S85. Dit betekent dat iedere kogelkraan uit de S50 serie net zoals de S85 serie minimaal 24 uur getest is en dus 100% lekdicht de fabriek verlaat. Daarnaast is de kogelkraan voorzien van een stalen hendel met een zeer duurzame Geomet coating en heeft de S50 een hoger temperatuur bereik tot +170 °C.

De komende weken zullen wij de huidige voorraad afbouwen en overschakelen naar de S50. Het kan zijn dat bepaalde maten wat langer blijven liggen echter wij zullen proberen de overstap voor u zo geleidelijk mogelijk te laten plaatsvinden.

Wij zijn er van overtuigd dat u met deze nieuwe kogelkraan wederom een kwaliteitsproduct geleverd krijgt.S50T cat

U kunt het nieuwe datasheet van de kogelkranen downloaden. We hebben er voor gekozen nieuwe artikelnummers te gebruiken, het prijsniveau is hetzelfde gebleven.

 

 

dry cryogenic coupling 4inches

Dry Cryogenic Couplings (DCC) van Mann Tek zijn ontworpen voor toepassingen waar snel en onder druk koppelen en ontkoppelen van slangen en leidingen gevraagd zijn zonder verspilling van medium. De Cryogenic Break-away koppelingen gaan verspilling van medium tegen door onbedoeld losbreken van een flexibele leiding.

 

Cryogene koppelingen en cryogeen break-aways zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen met vloeibare gassen zoals LNG tot -163 °C. en vloeibare stikstof tot -196 °C. waar veiligheid en betrouwbaarheid van de grootste zorg zijn.

 

De DCC koppelingen bestaan uit een tank unit en een hose unit die beide voorzien zijn van een terugslagklep die geopend worden als de koppelingen op elkaar aangesloten worden. De koppelingen hebben een volle doorlaat indien geopend.

Het sluiten van de koppelingen gebeurt door een simpele voorwaarts draaiende beweging om de koppelingen te vergrendelen en de vloeistofstroom te openen.

 

DCC koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van 1" tot en met 6" in RVS met draad of flens aansluitingen. Werkdruk 25 bar (6" 16 bar).