Nieuws

 

ACL magneetafsluitersACL 107 solenoid valve magneetafsluiter

Magneetafsluiters zijn niet nieuw voor Bijl & de Jong, wel zijn we sinds kort dealer van ACL uit Italië en zullen we daarom overschakelen op de producten van ACL.

 

ACL staat bekend om de hoge kwaliteit van de afsluiters. Buiten de ISO 9001, 14001 en PED certificeringen, zijn de producten uiteraard conform REACH en ROHS. De interne kwaliteitscontrole zorgt dat er een continue kwaliteit gewaarborgd is en de individuele lekkagetest per afsluiter bewijst dat.

ACL 106 solenoid valve magneetafsluiter

De variëteit in magneetafsluiters is groot, direct gestuurd, indirect gestuurd, normaal geopend of normaal gesloten en een maatvoering van 1/8” tot 3” in BSP en NPT.

Daarnaast omvat het leveringsprogramma ook pneumatisch bediende klepafsluiters.

 

 ACL PE100 angle seat valve klepafsluiter

Magneetafsluiters of magneetventielen worden breed ingezet in industriële sectoren; waterbehandeling, industriële processen, verwarming en air-conditioning, medische apparatuur, automotive, voeding en vele andere. De elektrische aansturing maakt automatisering mogelijk. De afsluiters zijn toepasbaar voor vloeistoffen, lucht, gas en stoom en beschikbaar in messing, rvs, aluminium en kunststoffen met verschillende soorten afdichtingen.

 

Graag introduceren wij de ACL magneetafsluiters bij u, wilt u meer informatie? Wij horen graag van u.

 

 

.

Series LC Reelcraft

 

Reelcraft LC serie

Voordelige haspel verkrijgbaar in poedercoat of rvs304 uitvoering. Robuust, veergewonden voor water en lucht, gemonteerd op voetplaat met slanggeleider.

Geleidearm is verstelbaar in 5 posities.

Leverbaar met of zonder slang, maximum temperatuur +65 °C.

 

Poedercoat: 

De duurzame poedercoat haspel is leverbaar met of zonder slang.

Modellen met slang zijn voorzien van PVC slang geschikt voor water en lucht, met 20 meter 1/2" slang met 1/2" draadaansluiting of 20 meter 3/8" slang met 1/4" draadaansluiting.

 

series lc reelcraft stainless steel

 

RVS: 

De rvs 304 haspel wordt geleverd zonder slang, maar kan natuurlijk compleet met slang geleverd worden, geschikt voor uw toepassing.

 

 

Download datasheet van de LC serie

 

 

 

 

 

.

SATO haspels2400 SATO Reelcraft haspel

Om snel aan de vraag van niet standaard haspels te kunnen voldoen heeft Reelcraft een uniek systeem waarbij haspels modulair kunnen worden opgebouwd.

Deze haspels worden aan de hand van uw gegevens vertaalt naar de beschikbare ontwerpen en kunnen uitgevoerd worden in een manuele of motorisch aangedreven bediening. Voor de motor kan er gekozen worden uit een elektrische, hydraulische of pneumatische uitvoering.

Ook deze haspels worden afgewerkt met een kwalitatief goede poedercoating en zijn beschikbaar tot en met 2”.

U heeft dus de mogelijkheid om binnen 2 – 3 weken een op maat gemaakte haspel te ontvangen.

Reelcraft levert hiernaast natuurlijk een uitgebreid pakket aan standaardhaspels die toepasbaar zijn in diverse industrieën zoals luchtvaart, offshore, tanktransport, scheepvaart en brandbestrijding. Uitgevoerd in staal poedercoat, rvs of aluminium en geschikt voor o.a. water, lucht, olie en gas.

 

Smartflex afzuigslang

Smartflexis een helder transparante polyurethaan afzuigslang speciaal geschikt voor de hout en granulaatverwerkende industrie, waar steeds vaker producten gevraagd worden die moeilijk ontvlambaar en/of anti-statisch zijn. De Smartflex is hier de oplossing voor en is bovendien hydrolyse en microbenbestendig en daarom toepasbaar in een vochtige of natte omgeving.

Doordat de Smartflex permanent anti-statisch is, is de slang bijzonder geschikt voor toepassing in EX zones 2014/34/EU mits de spiraal geaard wordt.

De Smartflex kan worden geleverd met wanddiktes van 0,7 mm., 1,0 mm. en 1,4 mm.

De Smartflex is niet geschikt voor levensmiddelen.

 

Download het datasheet voor meer informatie.

 

S50 catOm het kwaliteitsniveau van onze producten te blijven verbeteren, hebben wij besloten de 10.000 serie kogelkranen te vervangen door de kogelkraan S50.  

De S50 kogelkraan is een Italiaans product uit dezelfde fabriek als de S85. Dit betekent dat iedere kogelkraan uit de S50 serie net zoals de S85 serie minimaal 24 uur getest is en dus 100% lekdicht de fabriek verlaat. Daarnaast is de kogelkraan voorzien van een stalen hendel met een zeer duurzame Geomet coating en heeft de S50 een hoger temperatuur bereik tot +170 °C.

De komende weken zullen wij de huidige voorraad afbouwen en overschakelen naar de S50. Het kan zijn dat bepaalde maten wat langer blijven liggen echter wij zullen proberen de overstap voor u zo geleidelijk mogelijk te laten plaatsvinden.

Wij zijn er van overtuigd dat u met deze nieuwe kogelkraan wederom een kwaliteitsproduct geleverd krijgt.S50T cat

U kunt het nieuwe datasheet van de kogelkranen downloaden. We hebben er voor gekozen nieuwe artikelnummers te gebruiken, het prijsniveau is hetzelfde gebleven.