Onze producten

Bij Bijl & de Jong vindt u een uitgebreid assortiment aan slangen, koppelingen, afsluiters, haspels en toebehoren.
We voeren hoogwaardige kwaliteit, tegen uiterst concurrerende prijzen.

Veel producten zijn uit voorraad leverbaar. En zoekt u een specifieke maat of afwijkende uitvoering? Ook dan regelen wij dat voor u.

Slangen – voor elke toepassing

Voor elke toepassing en in elke maatvoering is Bijl & de Jong uw slangenspecialist. Of het nu gaat om rubberen of kunststof slangen. U vindt bij ons de beste duurzame oplossing en flexibele verbinding voor uw logistieke uitdaging. We voeren uitsluitend producten van gerenommeerde fabrikanten.

> Lees meer

Koppelingen – belang van sterke schakel

Een goede, veilige en hygiënische koppeling is een sterke schakel in een slangenverbinding. Bij koppelingspecialist Bijl & de Jong vindt u een zeer compleet assortiment slangverbindingen. Natuurlijk denken we graag mee over de beste oplossing.

> Lees meer

Mann Tek DDC - SBA

Verspilling van medium en verontreiniging van onze omgeving wordt steeds belangrijker. Om kostbare en kritische lekkage te voorkomen bij ontkoppelen of losbreken leveren wij Mann Tek Dry Disconnect Koppelingen, voor het lekvrij koppelen en ontkoppelen van slangen en Mann Tek Safety Break Away koppelingen voor het om lekkage te voorkomen tijdens onbedoeld losbreken van een slang.

> Lees meer

Afsluiters – zekerheid voor alles

Met een goede afsluiter regelt u de doorstroming van een gas, vaste stof, chemicaliën of vloeistof. Als specialist in slangen beschikt Bijl & de Jong over een breed assortiment aan kranen, afsluiters en kleppen.

> Lees meer

Slanghaspels – efficiënt en veilig

Een goede haspel werkt efficiënt en vergroot de veiligheid op de werkvloer. Bekend zijn de haspels ten behoeve van brandbestrijding, hogedrukreiniging of brandstoftoediening. Maar voor elke toepassing heeft Bijl & de Jong een slanghaspel beschikbaar, desnoods custom made.

> Lees meer

Toebehoren – flexibel verbinden

Om slangen, koppelingen, afsluiters en haspels aan elkaar te bevestigen en aan te laten sluiten, heeft u montagetoebehoren nodig. Bij Bijl & de Jong vindt u dergelijke toebehoren, zoals pakking rubbers, draadfittingen en malleabele fittingen.

> Lees meer