Onze producten

Bij Bijl & de Jong vindt u een uitgebreid assortiment aan slangen, koppelingen, afsluiters, haspels en toebehoren.
We voeren hoogwaardige kwaliteit, tegen uiterst concurrerende prijzen.

Veel producten zijn uit voorraad leverbaar. En zoekt u een specifieke maat of afwijkende uitvoering? Ook dan regelen wij dat voor u.

Slangen – voor elke toepassing

Voor elke toepassing en in elke maatvoering is Bijl & de Jong uw slangenspecialist. Of het nu gaat om rubberen of kunststof slangen. U vindt bij ons de beste duurzame oplossing en flexibele verbinding voor uw logistieke uitdaging. We voeren uitsluitend producten van gerenommeerde fabrikanten.

> Lees meer

Koppelingen – belang van sterke schakel

Een goede, veilige en hygiënische koppeling is een sterke schakel in een slangenverbinding. Bij koppelingspecialist Bijl & de Jong vindt u een zeer compleet assortiment slangverbindingen. Natuurlijk denken we graag mee over de beste oplossing.

> Lees meer

Mann Tek DDC - SBA

Verspilling van medium en verontreiniging van onze omgeving wordt steeds belangrijker. Om kostbare en kritische lekkage te voorkomen bij ontkoppelen of losbreken leveren wij Mann Tek Dry Disconnect Koppelingen, voor het lekvrij koppelen en ontkoppelen van slangen en Mann Tek Safety Break Away koppelingen voor het om lekkage te voorkomen tijdens onbedoeld losbreken van een slang.

> Lees meer

Afsluiters – zekerheid voor alles

Met een goede afsluiter regelt u de doorstroming van een gas, vaste stof, chemicaliën of vloeistof. Als specialist in slangen beschikt Bijl & de Jong over een breed assortiment aan kranen, afsluiters en kleppen.

> Lees meer

De beste haspels voor alle mogelijke toepassingen

 Haspels en slanghaspels

Bijl & de Jong is dé specialist op het gebied van slanghaspels voor de meest uiteenlopende toepassingen. Het gebruik van slangen voor de toevoer van bijvoorbeeld water of brandstof verloopt een stuk gemakkelijker en veiliger als u hierbij gebruik maakt van een goede haspel. Dit handige hulpmiddel maakt het oprollen van de slang een fluitje van een cent, hoe lang deze ook is. Als u wel eens heeft geprobeerd te werken met een meterslange slang die in een kluwen op de grond ligt, weet u hoe hinderlijk dit kan zijn. Als er knikken of knopen ontstaan, kan de vloeistof niet soepel vloeien. Dit levert vertraging en vaak ook frustratie op. Bovendien moet u in zo'n geval steeds goed kijken waar u gaat en staat, om te voorkomen dat u struikelt over de slang. Hierbij kunt u zichzelf bezeren, of de slang beschadigen. Zeker als het om een brandstofslang gaat, kan dit gevaarlijk zijn. Professionele gebruikers van water- of brandstofslangen kunnen zeker niet zonder slanghaspels. Daarom levert Bijl & de Jong regelmatig aan organisaties en bedrijven die van slangen gebruik maken bij brandstoftoediening, brandbestrijding of hogedrukreiniging. Voor deze en nog vele andere toepassingen kunnen wij de juiste haspels leveren. Desnoods maken wij deze speciaal voor u op maat.

Ruim assortiment in kwalitatief hoogwaardige slanghaspels

Een haspel kan uw werkzaamheden een stuk prettiger, efficiënter en veiliger laten verlopen. Om van deze voordelen te profiteren, is het belangrijk dat u kiest voor een kwalitatief hoogwaardige haspel. Om klanten te voorzien van betrouwbare producten, kiest Bijl & de Jong consequent voor haspels van vooraanstaande merken, die hun sporen ruim verdiend hebben. Wij leveren vooral veel slanghaspels van het uitstekende merk Reelcraft. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en handig in het gebruik. Doordat ze bovendien lang meegaan en ook de levensduur van uw slangen bevorderen, zijn ze de investering zeker waard. In ons ruime assortiment vindt u eenvoudig een haspel die goed past bij de manier waarop u deze wilt gebruiken. Afhankelijk van uw werksituatie kunt u kiezen voor een hangende, staande of mobiele haspel. Onze haspels verschillen ook van elkaar als het gaat om de aandrijving. Sommige hebben een elektrische, andere een hydraulische of pneumatische motor. Download nu de catalogus om alle varianten te bekijken. Heeft u advies nodig om de meest geschikte slanghaspel te kiezen voor uw situatie? Neemt u dan vooral contact met ons op.

 

Zie ook: www.industriehaspel.nl

 

Download catalogus:

> Lees meer

Toebehoren – flexibel verbinden

Om slangen, koppelingen, afsluiters en haspels aan elkaar te bevestigen en aan te laten sluiten, heeft u montagetoebehoren nodig. Bij Bijl & de Jong vindt u dergelijke toebehoren, zoals pakking rubbers, draadfittingen en malleabele fittingen.

> Lees meer